Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, August 4, 2009

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΙ


ΠΗΓΗ> ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΤΡΙΣ http://www.patrisnews.gr/newsItem.php?id=803


Εθελοντές φοιτητές καθάρισαν το Αρκουδί!

Ο εθελοντισμός δεν έχει πατρίδα, δεν έχει γλώσσα, δεν έχει θρησκεία αλλά μονάχα ένα κοινό στοιχείο, την διάθεση για προσφορά. Και αυτό, το απέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο οι περίπου πενήντα εθελοντές της Πανευρωπαϊκής Φοιτητικής Οργάνωσης «ΑΕΖΕ», που το πρωί του Σαββάτου καθάρισαν εθελοντικά το περιαστικό δάσος του Αρκουδίου μοιράζοντας ταυτόχρονα και ενημερωτικό υλικό στους κατοίκους της περιοχής και τους παραθεριστές για τους τρόπους προστασίας και αντιμετώπισης δασικών πυρκαγιών.

Παρά τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για κύμα καύσωνα, που δυστυχώς επαληθεύτηκαν με το θερμόμετρο να ξεπερνά του 40ο Κελσίου, οι εθελοντές της Πανευρωπαϊκής Φοιτητικής Οργάνωσης «ΑΕΖΕ» έφτασαν στο δάσος του Αρκουδίου λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου και «ρίχτηκαν» στην κυριολεξία στη δουλειά.

Φορώντας πλαστικά γάντια και εφοδιασμένοι με πολλές σακούλες απορριμμάτων, οι εθελοντές χωρίστηκαν σε ομάδες και «όργωσαν» στην κυριολεξία το δάσος, φτάνοντας μέχρι και την παραλία. Την ίδια ώρα, άλλες ομάδες μοίραζαν στον κόσμο τα ενημερωτικά φυλλάδια που εξέδωσε ο δήμος Βαρθολομιού για τους τρόπους αποφυγής και αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών.

Στο έργο του εθελοντικού καθαρισμού συνέδραμε συνεργείο της πολιτικής προστασίας του δήμου με απορριμματοφόρο και πυροσβεστικό όχημα, ενώ σε δηλώσεις του ο επικεφαλής αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Θανόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Είμαστε σήμερα εδώ με την Πανευρωπαϊκή Φοιτητική Οργάνωση ΑΕΖΕ για να αναδείξουμε τον εθελοντισμό και την αποτελεσματικότητά του αλλά και να προτρέψουμε και τους συμπολίτες μας για συμμετοχή σε τέτοιες δραστηριότητες.

Η Πανευρωπαϊκή Φοιτητική Οργάνωση ανέλαβε σήμερα εθελοντικά τον καθαρισμό από τα απορρίμματα που πετούνε κάποιοι ασυνείδητοι στο περιαστικό δάσος του Αρκουδίου στο πλαίσιο των ενεργειών που κάνουμε ως δήμος για την αντιπυρική προστασία του και την διανομή του ενημερωτικού φυλλαδίου του δήμου μας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση πυρκαγιών».

Τα παιδιά που ήρθαν εδώ από όλες τις άκρες της Ευρώπης και όχι μόνο καθάρισαν το δάσος μας. Ας προβληματιστούμε λοιπόν λίγο εμείς που ζούμε εδώ: Εμείς, τι έχουμε κάνει γι’ αυτό;
Στάθης Πουλιάσης (http://www.patrisnews.gr/%22///%22)

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ