Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, July 31, 2009

EMΠΡΗΣΤΕΣ....AT LARGE!

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=55571&cid=4

Excuse me,
αναρωτιέται ο καημένος ο πολίτης!

Χάθηκαν δεκάδες συμπολίτες μας στις φωτιές του 2007 (που πλέον ούτε τους θυμόμαστε)!
Χάθηκαν & εξακολουθούν να χάνονται χιλιάδες στρέμματα δασών.
Χάνονται πυροσβέστες εκτελώντας το καθήκον τους!

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ?
**********************

Γυναίκα εμπρηστής κατ' εξακολούθηση
Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2009, 12:10
Έπιασαν ξανά "στα πράσα" την 33χρονη, που χθες το μεσημέρι έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα στο Άλσος Βεΐκου. Οι άνδρες της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος την συνέλαβαν και θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε συλληφθεί και πέρυσι το καλοκαίρι, μαζί με το σύζυγό της, για εμπρησμούς από πρόθεση κοντά στον Δημόκριτο στην Αγία Παρασκευή και στο Πάτημα Χαλανδρίου, ενώ θεωρούνται ύποπτοι για εμπρησμό και σε άλλες περιπτώσεις σοβαρών πυρκαγιών στην Αττική.

Για το λόγο αυτό είχαν προφυλακιστεί και οι δύο στις 3 Ιουλίου 2008, αλλά η 33χρονη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους στις 27 του Ιουνίου 2009

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ