Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, July 13, 2009

ΛΕΩΦΟΡΟΣ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ!

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ> http://www.patrisnews.gr/newsItem.php?id=714
Η παραλία του Κατακόλου λεωφόρος
Την παραλία στο Κατάκολο εκεί που παίζουν τα παιδιά και κάθονται οι λουόμενοι ξέγνοιαστοι, έχουν μετατρέψει ορισμένοι ασυνείδητοι οδηγοί σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας για παντός είδους οχήματα.
Ένα πρόβλημα που θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές έχει αρχίσει και φέτος να γίνεται έντονο και η λήψη άμεσα μέτρων είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη.
Μάλιστα από τις πρώτες μέρες που η παραλία του Κατακόλου από του Παφιόλη έως και του Ντόζη γέμισε με κόσμο είχαμε και τα πρώτα δείγματα του τι μπορεί να συμβεί με τα αυτοκίνητα να περνάνε ανάμεσα από τους ανθρώπους και του κινδύνου που εγκυμονείται. Πριν από δύο μέρες παραλίγο να είχαμε ατύχημα με μικρό παιδί, αλλά ευτυχώς οι γονείς του το πρόλαβαν.
Μολονότι στο Καβούρι στην παραλία υπάρχουν απαγορευτικά σήματα και ενδιάμεσά τους στύλοι που δείχνουν καθαρά πως δεν επιτρέπεται η διέλευση των οχημάτων, ορισμένοι τα αγνοούν .«Είναι πολύ επικίνδυνο να κινούνται αυτοκίνητα στα παραλία αφού είναι πολύ πιθανό να χτυπήσουν τα παιδιά που παίζουν εκεί. Θα πρέπει άμεσα οι υπεύθυνοι να πάρουν τα κατάλληλα μετρά και να κλείσουν κάθε πρόσβαση προς την παραλία», τόνισε ο κ Γεράσιμος Αντίοχος.
Οι περισσότεροι λουόμενοι μιλούν για ορισμένους που με τα αυτοκίνητα περνούν από τις παραλίες για να κάνουν επίδειξη των ικανοτήτων τους χωρίς να υπολογίζουν ότι είναι πιθανό να χτυπήσουν κάποιο λουόμενο και ειδικότερα κάποιο παιδί.
«Αν είναι επικίνδυνο λέει. Και βέβαια είναι και κυρίως για τα παιδιά να περνάνε αυτοκίνητα από την παραλία. Υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει κανένα ατύχημα», υποστηρίζει η κ Ουρανία Καραλή.
Να κλείσει
Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κατακόλου μιλά για ένα φαινόμενο που και φέτος έχει κάνει την εμφάνισή του θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή των λουομένων.Μάλιστα έκανε σαφές πως θα πρέπει κάθε δίοδος προς την θάλασσα να κλείσει με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αδύνατη η πρόσβαση των οχημάτων σε αυτή.
Παναγιώτης Παυλόπουλοςpaylopoulos2004@yahoo.gr

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ