Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, June 10, 2009

ΠΟΤΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!

Με το πότισμα στις περιοχές που έγιναν οι δεντροφυτεύσεις το φθινόπωρο του 2008 και το χειμώνα του 2009, συνεχίζονται οι εκστρατείες του ΣΚΑΪ.

Την Κυριακή 14 Ιουνίου από τις 9 το πρωί, θα γίνει η πρώτη εθελοντική δράση ποτίσματος των δεντριλλίων στον Κοκκιναρά του Πεντελικού όρους.Τον κεντρικό συντονισμό έχει ο Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού όρους.Το ραντεβού για τους εθελοντές είναι το τέρμα της οδού Τενέδου στη Νέα Πεντέλη και το τέρμα της οδού Ξενίας στην Κηφισιά.

Με ευθύνη του συνδέσμου τοποθετήθηκαν υδατοδεξαμενές και σωληνώσεις ποτίσματος. Θα υπάρχουν επίσης βυτιοφόρα των δήμων για να μεταφέρουν νερό στους εθελοντές.

Η δράση για το πότισμα θα συνεχιστεί την Κυριακή 28 Ιουνίου στα Καλύβια και στο Πάνειο Όρος και την Κυριακή 5 Ιουλίου θα ποτισθούν τα δεντρίλλια που φυτεύτηκαν στο Βύρωνα, και στην περιοχή πάνω από το στρατόπεδο Σακέτα

http://www.skai.gr/articles/news/environment/
http://ellines-energoi-polites.blogspot.com/2009/06/blog-post_10.html

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ