Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Saturday, May 16, 2009

ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΡΕΛΛΑ

Στις 26 Μαΐου εκδικάζεται ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών αγωγή της Ελεήμονος Εταιρείας Αθηνών (Γηροκομείου) εναντίον του Δήμου Αμαρουσίου και της Εθνικής Τραπέζης. Η Ελεήμων ζητεί να αναγνωρισθεί ως αποκλειστική κυρία 11,7 στρεμμάτων του Κτήματος Καρέλλα κατά μήκος της οδού Φοινίκων δυτικά της συνοικίας Αγγελοπούλου στα Ανάβρυτα Αμαρουσίου.

Τούς ισχυρισμούς της Ελεήμονος διαψεύδει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γ. Πατούλης: "Από τους τίτλους που επικαλείται [σ.σ. η Ελεήμων] δεν προκύπτει ταυτότητά τους με την έκταση αυτήν. Η έκταση αυτή είναι και θα παραμείνει περιουσία του Δήμου μας, των δημοτών και των κατοίκων της πόλης μας". Περισσότερες λεπτομέρειες και ένα κρίσιμο ερώτημα, http://www.dasosygrou.gr/cgi-bin/details.pl?keyvalue=169.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ