Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Saturday, May 9, 2009

ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΓΙΑ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Κατανομή 1.684.513,75 ευρώ στους δήμους της Ηλείας

Με απόφαση του Υφυπουργού Εσωτερικών Θανάση Νάκου, κατανέμεται ποσό 1.684.513,75 από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) στους 22 δήμους της Ηλείας για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών έτους 2009 των σχολείων τους.

Το ποσό θα αποδοθεί στους δικαιούχους πρωτοβάθμιους ΟΤΑ με Χρηματικές Εντολές του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, μόλις περιέλθουν στο
Υπουργείο οι προτάσεις των Πενταμελών Επιτροπών των νομών, οι οποίες πρέπει να υποβληθούν το αργότερο έως το τέλος Μαΐου 2009.

Η απόδοση του ποσού από το Υπουργείο θα γίνει σε δύο δόσεις.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ