Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, May 4, 2009

AKOYΣΤΕ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ!

Ερώτηση προς τον ΥΠΕΧΩΔΕ κατέθεσε ο βουλευτής ΚΚΕ Αχαΐας Νίκος Καραθανασόπουλος, σχετικά με την χάραξη της Ιόνιας Οδού και την προστασία της περιοχής Καϊάφα και των οικισμών. Όπως δήλωσε στο IONION FM, η συγκεκριμένη χάραξη είναι καταστροφική για την περιοχή, καθώς χωρίζει την Ζαχάρω και την λιμνοθάλασσα στα δύο, προωθώντας αλλαγή στην χρήση γης και επέλαση πολυεθνικών εταιρειών. Κράτησε επιφυλάξεις σχετικά με το σχέδιο ανάπτυξης του Καϊάφα από την Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων, φοβούμενος ιδιωτικοποίηση των εγκαταστάσεων.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ