Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, April 8, 2009

Ολοκληρώθηκε η διαβούλευση για τους δασικούς χάρτες σε Χαλκιδική και Αττική

Ολοκληρώθηκε στις 14 Ιανουαρίου η δημόσια διαβούλευση για το διαγωνισμό των μελετών κατάρτισης δασικών χαρτών, σε επιλεγμένες περιοχές των νομών Αττικής και Χαλκιδικής, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Στην εναρκτήρια διαδικασία συμμετείχε και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του εγχειρήματος καθώς με πρωτοβουλία του υπουργείου του, για πρώτη φορά μετά τη συνταγματική επιταγή του '75 επιχειρείται η σύνταξη δασικών χαρτών και τόνισε ότι το έργο θα συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάδειξη και προστασία του δασικού χώρου, του φυσικού περιβάλλοντος και του δημοσίου συμφέροντος.

Ο υφυπουργός ζήτησε να γίνει ένας ειλικρινής και εποικοδομητικός διάλογος προκειμένου να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι διαδικασίες για την προκήρυξη των δασικών χαρτών, ενώ ανακοίνωσε ότι θα προσληφθεί επιστημονικό δυναμικό για να υποστηρίξει και να ελέγξει την ομαλή πορεία του έργου.

Οι φορείς που συμμετείχαν στη δημόσια διαβούλευση χαιρέτισαν με θετικά λόγια την πρωτοβουλία του υπουργείου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται πραγματικά για μια πρωτόγνωρη προσπάθεια και τόνισαν στη συντριπτική τους πλειονότητα ότι το έργο κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση.

Για τα επιμέρους νομικά, τεχνικά και διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν στην προκήρυξη των δασικών χαρτών οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις προτάσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Διεύθυνσης Δασικών Χαρτών dasktim@gmail.com μέχρι τις 26/1/2009.

Σημειώνεται ότι πρόθεση της υπηρεσίας είναι η όλη διαδικασία να περαιωθεί έως τα τέλη Φεβρουαρίου του 2009.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ