Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, April 29, 2009

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΙΣ 02/05 ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ!

Διαμαρτύρονται και στο Καλό Νερό
http://www.patrisnews.gr/newspaper.php?page=2&date==

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κόμβο του Καλού Νερού πραγματοποιούν το Σάββατο, 2 Μαΐου, οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτυρόμενοι για την βλαπτική χωροθέτηση της Ιόνιας Οδού.
Όπως τονίζεται σε δελτίο Τύπου του Οικολογικού-Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Απανταχού Καλονεριτών, από όταν ανακοινώθηκε η χάραξη μεταξύ των δύο οικισμών του χωριού, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις των κατοίκων και των φορέων της περιοχής, ζητώντας την αλλαγή της χωροθέτησης με παράκαμψη από ανατολικά όλων των οικισμών, ώστε να εξασφαλιστεί η ενότητα και η προοπτική ενιαίας ανάπτυξης.

Όπως επισημαίνεται, η χάραξη που ακολουθεί το υπουργείο υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων και υποθηκεύει την ανάπτυξη του χωριού. «Ο σύλλογός μας διαπίστωσε ότι το αίτημα για ανατολική παράκαμψη είχε απορριφθεί καθώς είχαν αρχίσει οι απαλλοτριώσεις και έτσι προτείναμε την υπογειοποίηση του δρόμου, στην διέλευσή του μεταξύ Άνω και Κάτω
Καλού Νερού, αίτημα που επίσης απορρίφθηκε…».

Έτσι, οι κάτοικοι της περιοχής προχωρούν σε έντονη, καθολική διαμαρτυρία και καλούν τους βουλευτές του νομού Μεσσηνίας να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Μάλιστα έχουν κληθεί μαζί με το νομάρχη Μεσσηνίας να παραστούν στη συγκέντρωση και να εκφράσουν τις απόψεις τους.
Π.Μ

***************ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ, ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΓΕΝΝΑΝΕ ΤΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΧΕΛΩΝΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ*************

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ