Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, March 6, 2009

ΒΕΒΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 05/03/09

Τις εκκλησίες της σεβάστηκαν κατακτητές, αλλόθρησκοι, δικτατορες!
Και τώρα? Σε περίοδου άναρχης δημοκρατίας οι εκκλησίες πέφτουν!!!!!
Γιατί? Με ποιανού εντολές? Λογω ποιού το μένος?

Κανείς δεν επιβάλλει σε κανένα ούτε τι να πιστέψει, ούτε τι να κάνει, ούτε σε ποια εκκλησία να μπει! Ομως κανεις δεν εχει το δικαίωμα να βεβηλώσει τα πιστεύω των Ελλήνων, το χώρο προσευχής τους! Η ανεξιθρησκεία έχει κατοχυρωθεί συνταγματικά προ πολλού!

Αυτή η ατιμωτική επανάσταση δεν ειναι δική μας!
***************************************************

Στη διάρκεια της αποψινής πορείας, ομάδα διαδηλωτών έβαλαν φωτιά σε τμήμα προθήκης της Αγιορείτικης Εστίας, σε κάδους σκουπιδιών στην οδό Εγνατία και στην οδό Βενιζέλου καθώς και σε μεγάλο όχημα στο εργοτάξιο του Μετρό στην Καμάρα. Τις φωτιές έσβησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Επίσης, βεβήλωσαν το παρεκκλήσι του Αγίου Αθανασίου, προκάλεσαν φθορές σε κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών και έγραψαν συνθήματα σε βιτρίνες καταστημάτων

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ