Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, February 9, 2009

NA ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ

Δυσμενή μετάθεση στο δασαρχείο Αιγίου πήρε ο δασάρχης του Πύργου Παναγιώτης Κορισιάνος.

Όπως, δήλωσε ο ίδιος στο "Παρατηρητήριο Ηλεία", είχε αρνηθεί να εξυπηρετήσει τοπικά οικονομικά συμφέροντα του νομού που έχουν σχέση με την καταπάτηση της καμένης γης.

Αρνήθηκε επίσης να υπογράψει κατασκευές κτιρίων και εγκαταστάσεων στο δάσος του Κατάκολου. Εξέφρασε αντιρρήσεις για την αναδάσωση του Κρόνιου Λόφου στην αρχαία Ολυμπία και είχε καταγγείλει παράνομες αμμοχαλικοληψίες σε παλιά λατομεία της Ηλείας.

Ο κ. Κορισσιάνος αρνήθηκε τη μετάθεση και ζήτησε να παραμείνει απλός υπάλληλος του δασαρχείου Πύργου.
*********************************************************
Κε Κορισιάνο, λυπάμαι για τη μεταθέση σας.
Λυπάμαι γιατί δεν ήρθε νωρίτερα.
Λυπάμαι γιατί όλοι σε θέσεις κλειδιά για την επιβίωση του τόπου μας, της χλωρίδας και της πανίδας δεν απομακρύνθηκατε νωρίτερα.

Δεν εξυπηρετήσατε συμφέροντα?
-Ποσο καιρό κε Κορισιάνο σας έχουν ενημερώσει για τις καταπατήσεις στο βουνό του Κατακόλου? Της απόλυτης περιοχής των 3000στρεμμάτων ιδιαίτερου φυσικού κάλους, αρχαιολογικής και ιστορικής αξίας? Για το βουνό που από απάτητο πράσινο τεμαχίστηκε, μοιράστηκε και οικοπεδοποιήθηκε?


Οταν ερωτηθήκατε - μετά απο αυτοψία που κάνατε- διαπιστώσατε 5 δέντρα που είχαν κόψει και στη θέση τους εχου φυτέψει ελιές!!!! 5 δέντρα στα χιλιάδες που έχουν καταστρέψει μπροστά στα μάτια σας και με δικές σας άδειες.

-Πόσο καιρό βλέπετε κε Κορισιάνο τις μπουλντόζες να πηγαινοέρχονται φορτωμένες δέντρα απο το κάμπο και τα βουνά? Οι δρόμοι περνάνε μπροστά απο το Δασαρχείο.Ολοι οι δρόμοι!

-Ποσο καιρό κε Κορισιάνο σας έχουν ενημερώσει για τη Φολόη και τις ατελείωτες εκτάσεις που δεν καταφέρατε να προστατέψετε?

-Ποσο καιρό κε Κορισιανο σας έχουν ενημερώσει για τις περιοχές Natura για τις οποίες δηλώνατε μάλιστα άγνοια?

-Ποσο αδύνατο ήταν να προστατέψετε το δασικό πλούτο της Ηλείας? Ακόμα και για λόγους ευθιξίας θα έπρεπε να ειχατε παραιτηθεί και όχι να μιλάτε για δυσμενείς μεταθέσεις στο Αιγιο!!!!! Δυσμενής ειναι η μετάθεση στον Εβρο, στα ακριτικά νησιά όχι στα 100 χιλιόμετρα απο την Αθήνα ή τον Πύργο!

Λυπάμαι κε Κορισιάνο.
Λυπάμαι που η μετάθεσή σας δεν ήρθε νωρίτερα!

Και τη χαρακτηρίζω ως ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!


ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ