Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, February 27, 2009

ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ!

Έστερξε επί τέλους το ΙΓΕ, μετά από επτά ετών εκκλήσεις, να επιτρέψει στους εθελοντές να φυτέψουν τον χώρο του κατεδαφισμένου θερμοκηπίου στο νότιο τμήμα του Δάσους. Στις 15 Φεβρουαρίου έγινε η φύτευση, αλλά κυρίως με οπωροφόρα, όχι δασικά που θα προστάτευαν πολύ περισσότερο τον χώρο από μελλοντικές «αξιοποιήσεις». Κρίμα. Περισσότερα εδώ.
· Παράλληλα, ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει να επωφθαλμιά περιουσία του Κληροδοτήματος Συγγρού. Επικαλούμενος χρησικτησία κέρδισε εφετειακή απόφαση στο θέμα των έξι στρεμμάτων που προσπαθεί επί δεκαετίες να αποσπάσει από το Κληροδότημα (απέναντι από το Δάσος, επί της Κηφισίας). Το ΙΓΕ ανθίσταται δικαστικώς και ο Δήμαρχος βροντά κι αστράφτει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Φυσικά, προεκλογικώς άλλα έλεγε. Περισσότερα εδώ
· Θάπρεπε να’ χει λυθεί από καιρό, αλλά πού... Συμπληρώνονται οκτώ χρόνια από τότε που άρχισαν να διοδεύονται παρανόμως στους αγωγούς ομβρίων τα υπόγεια ύδατα του Δάσους Συγγρού. Και μιλάμε για πολύ και καλό νερό... Οι τελευταίες επί του θέματος ενέργειες των Φίλων του Δάσους Συγγρού εδώ. Κάθε κριτική για την αποτελεσματικότητα του κράτους μας περιττεύει.
· Αφορά τους Μαρουσιώτες και όχι μόνον. Η αλλαγή των χρήσεων γης στους βασικούς οδικούς άξονες του Αμαρουσίου επηρεάζει ολόκληρη την μείζονα περιοχή. Ακόμη περισσότερα εμπορικά κτίρια, ακόμη περισσότερη κίνηση, ακόμα περισσότερη σκόνη και ρύποι. Όποιος νομίζει ότι η γειτονιά του γλυτώνει, απατάται.
· Τους πάντες επηρεάζει και η τσιμεντοποίηση των τελευταίων εναπομεινάντων μεγάλων χώρων της περιοχής. Αφού χτίσουν τα πάντα, οι εργολάβοι θα εισβάλλουν και στα ολίγιστα δάση που θα έχουν γλυτώσει. Με πρόσχημα τον λαό και την ανάγκη του για πράσινο, αναψυχή, κλπ. Όπως συμβαίνει σήμερα στο καμμένο και μπαζωμένο επί Τζανίκου Κτήμα Καρέλλα που αντί να αποκατασταθεί στην προτέρα του κατάσταση, δηλ., κτήμα, όπως έχει ορίσει το δικαστήριο, στρώνεται και «εξοπλίζεται» με εξέδρες για προεκλογικά Κούλουμα. Καλές απόκρηες και βοήθειά μας....

Περισσότερα στο www.dasosygrou.gr

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ