Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, February 23, 2009

ΝΕΑ ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ Δ.Σ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ.ΣΗΜΕΡΑ 23/02/2009, ΣΤΙΣ 17.00

Mετά από τουλάχιστον 4 αλλαγές στην ημέρα και ώρα διεξαγωγής της συνάντησης του Δ.Σ του ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ, όπου θα συζητηθεί το θέμα της τύχης των αδέσποτων της πόλης, τελικά η συζήτηση θα διεξαχθεί
ΣΗΜΕΡΑ 23/02/2009, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 17.00
Χρειάζεται κόσμος -εθελοντές -για να συμμέτεχουν στη συζήτηση, για να συμπαρασταθούν στα αδεσποτάκια & να διασφαλίσουν τη τυχη τους!
ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ
saveileia2@yahoo,gr , seahorse@ath.forthnet.gr 6944860451, 6976963322
************************************

Μετά από τη φοβερή αναταραχή που προκάλεσε στην Ελληνική κοινωνία η απόφαση του ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ να αποχωρήσει από ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΠΕΣΙΔΑΠ & το ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΙΚΕΠΑΖ ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ανήρτησε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ -ΔΗΛΩΣΗ Π.ΦΑΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Παναγιώτης Φασούλας, με αφορμή την αποχώρηση του Δήμου Πειραιά από τον ΠΕΣΥΔΑΠ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
« Είμαστε αποφασισμένοι να γυρίσουμε σελίδα και να πάμε σε μια νέα εποχή στον Πειραιά.Τόσο στον τομέα του Περιβάλλοντος, όσο και σε αυτόν της προστασίας των αδέσποτων ζώων.
Ο Δήμος με συγκεκριμένο σχέδιο και σε συνεργασία με τα ζωοφιλικά σωματεία, τις κτηνιατρικές υπηρεσίες και τους εθελοντές προχωρά άμεσα στην υλοποίηση ενός πρωτοποριακού προγράμματος με την ονομασία « ΚΥΝΟΣ ΣΗΜΑ» , που βασίζεται στην ευρωπαϊκή εμπειρία.
Καλούμε όσους πράγματι αγαπούν τα ζώα και θέλουν να προσφέρουν σε αυτήν μας την προσπάθεια να συμβάλλουν με τη συμμετοχή τους».
***********************
Και παρά το γεγονός ότι έχουμε εκφράσεις τόσο τις ανησυχίες μας όσο και τις προθέσεις μας τόσο στον αντιδήμαρχο κο Βρόντο, όσο και στον κο Ελευθερόγλου από το γραφείο Τύπου τουΔήμου Πειραια, να βοηθήσουμε το ΔΗΜΟ ΠΕΙΡΑΙΑ γύρω από την περίθαλψη και προστασία των αδέσποτων ζώων - που επισημαίνουμε ότι "αδέσποτο" δεν σημαίνει "επικίνδυνο"- μας προκαλεί έκπληξη η προαναφερθείσα δήλωση του κου Φασούλα:
α)γιατί γυρίζετε σελίδα και κοιτάτε το μέλλον και πάτε σε νέα εποχή?Η δήλωση αυτή είναι πλέον κοινότυπη καθώς χρησιμοποιείται από όλους τους πολιτικούς όλων των παρατάξεων και ειναι κενή νοήματος!Σε ποια νέα εποχή οδεύετε?Νέα εποχή=Νεα κονδύλια?Τι ύψους? Αφού εως τώρα δεν είχατε τη γνώση ή τη δύναμη να αξιοποιήσετε ήδη υπάρχουσες υποδομές!Αφού εως τώρα φαίνεται αδύνατο να πορευθείτε σε ήδη υπάρχοντες οργανισμούς, να συνεργαστείτε, να αποδώσετε τα μέγιστα των αποτελεσμάτων.Γιατί γυρίζετε σελίδα αφού η αποτυχία της αξιοποίησης του ΔΙΚΕΠΑΖ βαραίνει και εσάς?Και αν αποτύχατε τη πρώτη φορά , τι σας κάνει τόσο βεβαιους ότι θα επιτύχετε τη δεύτερη?
β) σε ποιά ζωοφιλικά σωματεία αναφέστε? Παρακαλούμε για μια λίστα καθώς τα περισσότερα φιλοζωικά σωματεία και κινήσεις πολιτών/εθελοντών γνωρίζουμε ότι εμμένουν στην παραμονή σας και στη συνεργασία σας με το ΔΙΚΕΠΑΖ.
γ)Την ευρωπαική εμπειρία αν τη διαθετατε θα την ειχατε ήδη αξιοποιήσει στο ΔΙΚΕΠΑΖ.Γιατί την παρουσιάζετε μόνο τώρα που θέλετε να κινηθείτε αυτόνομα? Η αυτονομία και η δική σας προσωπική εξουσία επί του θέματος σας δίνει τις γνώσεις και τη διάθεση να τις αξιοποιήσετε?
Θα συμβάλλουμε και θα συνεισφέρουμε στην όλη σας αυτή προσπάθεια.Εμείς δεσμευόμαστε για αυτό!
Θα παραστούμε στο Δημοτικό σας Συμβούλιο τη ΤΕΤΑΡΤΗ , 18/02/2009, στις 19.00 (φιλοζωικά σωματεία, εθελοντές & τετράποδοι φίλοι μας)
Ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να βοηθήσετε τα αδεσποτάκια! Ελπίζουμε!*******************************************

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ