Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, January 19, 2009

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ.ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Σαράντα χιλιάδες δέντρα θα φυτευτούν στο Πεντελικό όρος, στο πρώην δάσος του Κοκκιναρά, την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ και του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού Όρους.

Υπάρχει επίσης, πρόβλεψη για την συντήρησή τους την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Στην αναδάσωση συμμετέχουν και οι 22 δήμοι και κοινότητας του Πεντελικού.

Συμμετοχή έχουν δηλώσει επίσης, εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων μεταξύ των οποίων το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου, Ομάδες Προσκόπων από την Κηφισιά, το Χαλάνδρι και την Πεντέλη και η Ένωση Ποντίων Μελισσίων.

Αισιόδοξο μήνυμα για τη προστασία του περιβάλλοντος χαρακτήρισε μέσω του ΣΚΑΪ τη πρωτοβουλία για την αναδάσωση του Πεντελικού Όρους, ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης. Είπε επίσης ότι η περιοχή πρέπει να κηρυχθεί εθνικός δρυμός και να μην ενταχθεί καμία νέα περιοχή στο σχέδιο πόλης.

Σημεία συνάντησης Για όσους έρθουν με δικό τους μέσο μεταφοράς: • από Κηφισιά – τέρμα οδού Ξενίας • από Νέα Πεντέλη – τέρμα οδού Τενέδου στον Άγιο Σύλλα ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&t=h&msa=0&msid=117984595704650027837.000460238608721a4309c&ll=38.075663,23.83853&spn=0.008243,0.019312&z=16Δείτε

Για όσους χρησιμοποιήσουν μέσα μαζικής μεταφοράς • στον ΗΣΑΠ Κηφισιάς θα υπάρχουν λεωφορεία για τη μεταφορά του κοινού προς το σημείο της δενδροφύτευσης καθώς και την επιστροφή του • στην Κηφισιά, στον Πλάτανο (Τροχονόμος), θα υπάρχουν επίσης λεωφορεία για τη μεταφορά των πολιτών προς το σημείο της δενδροφύτευσης καθώς και την επιστροφή τους.
http://www.skai.gr/master_story.php?id=106624

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ