Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Tuesday, January 20, 2009

ΑΠΟΒΟΛΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΩΝ ΑΠΟ 5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑ

Μικρό το τεμάχιο , τεράστια επιτυχία όμως!
Η Γλύφα αποτελεί ένα απο τα τελευταία ωραιότερα κομμάτια της Ηλείας.
Κρυστάλλινα νερά, παρθένα βλάστηση, απάτητες παραλίες, ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα.

Βέβαια, θα χαθεί και αυτή κάτω από το βάρος 2.000.000eur που θα τη μετατρέψουν από παραλία & κρυστάλλινα νερά σε ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ, ΜΑΡΙΝΑ και τα συναφή.

Παρ όλα αυτά μια έκταση που έχει καταπατηθεί , 5 στρεμμάτων, χαρακτηρίστηκε ΔΗΜΟΣΙΑ και πλέον πρέπει οι αυθαιρετούντες να "αποβληθούν" απο το χώρο.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ, ΔΑΣΩΝ ΚΛΠ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ.
**************************************

http://www.patrisnews.gr/view.php?id=23129

ΜΕ εγγραφο, το οποίο διατάζει τη διοικητική αποβολή αυτών που τον έχουν καταλάβει μέχρι σήμερα και τον χαρακτηρισμό του ως κοινόχρηστο χώρο, αφού πρώτα ερωτηθεί η Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη και απαντήσει εγγράφως ότι δεν το διεκδικεί, έστειλε για τον κλήρο
76 της Γλύφας η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Νομαρχίας Ηλείας.

Σε περίπτωση που η Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη απαντήσει ότι τον διεκδικεί, τότε μπορεί να τον πάρει, αλλά η διοικητική αποβολή κατά αυτών που τον έχουν καταλάβει ισχύει.

Συγκεκριμένα, το έγγραφο που έστειλε η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην αρμόδια υπηρεσία της Ν.Α. Ηλείας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Απαντώντας στο αριθ. 16267/13-11- 23008 έγγραφό σας αναφορικά με τον ιδιοκτησιακό καθεστώς του αριθ. 76 τεμαχίου του αγροκτήματος Γλύφας Νομού Ηλείας έκτασης 4.935τ.μ. το οποίο φέρεται στο απόσπασμα του κτηματολογικού πίνακα συνοικισμού αγροκτήματος Γλύφας έτους 1930 ως αμφισβητούμενο μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της κατόχου τότε Εκκλησίας του Αγίου Ιωάννου, σας γνωρίζουμε ότι κατά την άποψή μας, θα πρέπει να υπο-
βληθεί σχετικό ερώτημα στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννου και εφ’ όσον η τελευταία σας απαντήσει εγγράφως ότι δεν διεκδικεί την έκταση αυτή. Μπορεί να διορθωθεί η σχετική εγγραφή στους κτηματολογικούς πίνακες με πράξη του Νομάρχη, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 1.β. του Ν.Δ. 1189/72 και να εγγραφεί η έκταση ως κοινόχρηστη.

Στη συνέχεια θα πρέπει να συνταχθεί Πρωτόκολλο Διοικητικής Αποβολής κατά αυτών που αυθαίρετα έχουν καταλάβει την έκταση σύμφωνα με το άρθρο 5 του Ν.666/1977».

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ