Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Sunday, November 30, 2008

Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΦΑ...ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΦΑ

Σας εχω ήδη αναφέρει προβλήματα που προκύπτουν για τη παραλία της Γλύφας...

Μια πανέμορφη και ΠΑΡΘΕΝΑ ΕΚΤΑΣΗ...


Μια απο τις τελευταίες εκτάσεις που χαρακτηρίζεται για την παρθένα βλάστηση, την απάτητη άμμο, τα κρυστάλλινα νερά, την ησυχία, την ομορφιά της...Μια απο τις περιοχές που βυθίζει τον επισκέπτη σε μια απίστευτη γαλήνη και ευδαιμονία..


Αυτή η έκταση έχει γίνει αντικείμενο διαμάχης το τελευταίο καιρό καθώς καταπάτητες, Εκκλησία & Δημόσιο διεκδικούν εκτάσεις...Και εγώ ο απλός Ελληνας αδαής πολίτης αναρωτιέμαι γιατί τώρα έχουν ξεκινήσει οι προσπάθειες να οριοθετήσουν οι τρείς αυτοί διεκδικητές τα σύνορα των περιουσιών τους.


Και ιδού η απάντηση στην τοπική εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=21649
Η Γλύφα έχει μπει σε πρόγραμμα χρηματοδότησης ώστε να μετατραπεί σε ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ. Η ΕΣΠΑ θα χρηματοδοτήσει αυτή τη "μεταμόρφωση" με 2.000.000eur καθώς ήδη για την περιοχή έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον απο ξενοδοχειακούς οργανισμούς.

Το τουριστικό αγκυροβόλιο , με βάση το πρόγραμμα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης & του κου Αρη Σπηλιωτόπουλου, θα ενταχθεί σε μεγαλόπνοο πρόγραμμα και θα έχει τεράστια ζήτηση τα επόμενα χρόνια....

Και ρωτώ τον κο Σπηλιωτόπουλο:
α) όταν ανακοίνωνε ότι θέλει τον Καιάφα & το ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ να μετατραπεί σε κέντρο θαλάσσιου σκι, το είχε επισκεφτεί? Γνώριζε ότι εκεί κατά κύριο λόγο βγαίνουν οι καρέτα-καρέτα για να γεννήσουν τα αυγά τους τα τόσο πολύτιμα για το θαλάσσιο κόσμο ?

β)όταν ανακοίνωνε ότι θέλει τη Γλύφα να μετατραπεί σε ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ αγκυροβόλιο, το είχε επισκεφτεί? Ειχε νοιώσει την γαλήνη και την ομορφιά αυτού του τόπου?

Η ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ?????

Ελεος, λυπηθείτε ο,τι απέμεινε!!!
Εχουμε 60% του νομού καμμένα?? Δεν σας φτάνουν για τουριστική ανάπτυξη?
Επεκτείνεστε και σε όλα τα εναπομείναντα κομμάτια της Ηλείας?
Τι θα μείνει άραγε? Τί?

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ