Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, November 12, 2008

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗ ΜΑΚΙΣΤΟ


Εντελώς τυχαία έμαθα ότι στις 22/11 θα γίνει δενδροφύτευση στη ΜΑΚΙΣΤΟ!

Επικοινωνήστε μαζί τους γιατί τα δέντρα που θα φυτευτούν εξαρτώνται απο τη συμμετοχή!!!!!!!!!!!!


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Μακισταίων η <<Μάκιστος>>, αποφάσισε να πραγματοποιήσει Δενδροφύτευση το Σάββατο 22 Νοέμβριου 2008, σε δημόσιους χώρους της Μακίστου, σαν ελάχιστη προσπάθεια ενίσχυσης της αναγέννησης του φυσικού περιβάλλοντος, μετά την πυρκαγιά.


Η οργάνωση της εκδήλωσης γίνεται σε συνεργασία με το Δασαρχείο Κρέστενας, το οποίο θα διαθέσει τα δένδρα και με το Τοπικό Συμβούλιο Μακίστου.

Ο αριθμός των δένδρων που θα διατεθούν απο το δασαρχείο, εξαρτάται απο τον αριθμό των συμμετασχόντων.

Γι' αυτόν το λόγο, είναι απαραίτητη η συμμετοχή όσο περισσοτέρων συμπατριωτών και ειδικότερα των νέων. Δεκτή και η συμμετοχή φίλων και οποιουδήποτε θα ήθελε να ενισχύσει την προσπάθεια.

Το ΔΣ παρακαλεί τους συμπατριώτες να ενημερώσουν έγκαιρα το προεδρείο του Συλλόγου μέχρι τις 5 Νοέμβρη.Δεν πρέπει να λέιψει κανείς.

Για το Δ.Σ του ΣυλλόγουΠρόεδρος Μπενάρδος Ζώης
Γεν. Γραμματέας Κοκκαλιάρη Δήμητρα

Eπικοινωνία: makistia@gmail.com,

Γραμματέας του συλλόγου Κοκκαλιάρη Δήμητρα: dimitrakokka@yahoo.gr

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ