Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, November 24, 2008

ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΑΛΑ!!!


Με τον χιουμοριστικό τίτλο "Καρδιά απο Κόκκαλα" ξεκινάει απο σήμερα την καμπάνια του το Aδεσποτολόγιο για να συγκεντρώσει ξηρά τροφή για τα αδέσποτα σκυλάκια τηςΣτέγης Κερατέας.


Η ημερήσια ποσοτητα που καταναλώνουν τα σκυλιά εκεί, είναι 3 εικοσάκιλα (20) σακιά.Οποιαδήποτε προσφορά ειναι δεκτή.Μπορείτε να προμηθευτειτε οικονομικές τροφες απο Noname μαρκες τροφής των super-market.

Οι τροφες θα συλλεγονται απο σημερα και μεχρι την επομένη Κυριακη στο φιλόζωο καφενείο Λαμιας 1 - Αμπελόκηποι, πίσω απο την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται στη Πανόρμου.Μόνο ξηρά τροφή οποιασδήποτε μάρκας (και προς θεου δεν χρειαζεται να ειναι πανάκριβη).

Επισης κουβερτακια, κρεββατακια πανινα και πουλοβερ για τις γατουλες και τα σκυλάκια θα συλλέγονται πλέον στο ιδιο καφενείο.Περνατε τα αφηνετε και αφηνετε ενα χαρτακι με ονοματεπωνυμο και μαιλ.Ή με μήνυμα στο mail μας .πληροφορίες στο adespotakia@gmail.com

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.Ευελπιστούμε και φετος στη ευιασθητοποιήση σας

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ