Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Sunday, November 2, 2008

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ


Με ενδιαφέρον διαβάζω τις δηλώσεις του Κου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΠΟΥΛΟΥ, προέδρου του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ, για το σχέδιο ανάπτυξης του λιμανιού & της μαρίνας

Αναφέρεται στο γεγονός ότι μέχρι τέλος ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ θα έχουν δέσει στο λιμάνι 309 κρουαζιερόπλοια έναντι 279 της περσινής χρονιάς αφήνοντας έτσι έσοδα πάνω από 500.000eur μόνο από τα τέλη που πληρώνουν οι επιβάτες όταν φτάνουν στο λιμάνι (οπότε μάλλον ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ, έστω και αρνητικά την Ηλεία & την Αρχαία Ολυμπία).

Η μαρίνα από την άλλη άφησε κέρδη περίπου 40.000eur (μια μαρίνα που είναι φυσικά μόνο για το καλοκαίρι καθώς το χειμώνα καλούνται οι ιδιοκτήτες των σκαφών να τα απομακρύνουν καθώς τα παρασύρει και τα ρίχνει στην ακτή το κύμα!!!)

Αυτό που με τρομάζει είναι το όραμα του κου ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ:
"Στόχος μας ειναι να κάνουμε ό,τι απαιτείται και εντός των δυνατοτήτων μας για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε τις υπάρχουσες υποδομές του λιμανιού και της μαρίνας ώστε να μπορέσει το ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ από τα έσοδα που θα έχει να προχωρήσει στην εκτέλεση σημαντικών έργων για την ανάπτυξη του Κατακόλου ως προορισμού ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ"

Ισως θα έπρεπε να μας πει και μερικές άλλες λεπτομέρειες ο κος ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Α) Tο ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ αποτελούσε για σειρά ετών τον προστάτη των θαυμάτων της φύσης της περιοχής , όπως του βουνού του Κατακόλου, της Θαλασσιας περιοχής του Κατακόλου που έχει συμπεριληφθεί στις περιοχές Natura. Πως λοιπόν τώρα έχει μετατραπεί σε έναν ανελέητο υποστηρικτή της ανάπτυξης (ό,τι και αν σημαίνει αυτό)?

β) Γιατί δεν μας λέει ο κος Αποστολόπουλος για το αν η προστασία του ΒΟΥΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ανήκει στη δικαιοδία του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ?

γ) Γιατί δεν μας λέει αν κάτω απο τη ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ και τη δική του όλο το Βουνό τεμαχίστηκε, πωλήθηκε & οικοπεδοποιήθηκε?

δ) Γιατί δεν μας εξηγεί γιατί ΔΕΝ ΤΑΡΑΧΤΗΚΕ ΚΑΝ ΣΤΗ ΘΕΑ ΕΝΟΣ ΤΡΙΟΡΟΦΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ?

ε) Γιατί δεν μας λέει για τους δυναμίτες που χρόνια τώρα καταστρέφουν το πλούτο της θάλασσας?

στ) Γιατί δεν μας λεει για την τεράστια ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ που προκαλούν κρουαζιερόπλοια , ξενοδοχεία & οικίες που αποτελούν μέρος του τεράστιου οράματος του κου ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ & των τοπικών παραγόντων?

Γιατί???

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ