Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, November 3, 2008

600 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΗΚΑΝ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ

600 στρέμματα ολόκληρα κάηκαν στο ΕΘΝΙΚΟ πλέον ΠΑΡΚΟ ΚΟΤΥΧΙΟΥ / ΣΤΡΟΦΥΛΙΑΣ. Ενός ίσως απο τα τελευταία θαύματα της φύσης που είχαν μείνει ανέπαφα από τις θανατηφόρες φλόγες που αφαίρεσαν ζωές στην Ηλεία τον Αύγουστο του 2008.

Και ρωτώ:
α) τους πολίτες:
*πόσοι από εσάς ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ?
*πόσες φορές είδατε στις ειδήσεις ή στις εφημερίδες αναφορά στην εν λόγω πυρκαγιά?

β) τα ΜΜΕ
* πόσο ενδιαφέρον βρήκατε το θέμα?
* πόσες φορές το προβάλλατε , ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΑΤΕ?
* θα το "ψαξετε" με δημοσιογραφικό ενδιαφέρον όπως κάνετε με όλα τα άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν στην κοινωνία μας?

γ)τις ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (τοπικες & μη)
Αρνούμαι πεισματικά να τις ρωτήσω τι θα κάνουν κρίνοντας απο τη "τσιμεντένια" αποκατάσταση του περιβάλλοντος που έχει επιτευχθεί & θα επιτευχθεί τα επόμενα χρόνια.
Γνωρίζουμε ΟΛΟΙ ΤΙ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ!!!

ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ... ΚΑΗΚΕ Η ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ, 600 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΠΥΚΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ, 200 ΣΤΡΕΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ!
ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ?????

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ