Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, October 20, 2008

ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!


Τελικά η Αυστραλιανή Κυβέρνηση θεωρεί σημαντική για την αποκατάσταση των πυρόπληκτων της Ηλείας, ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ! Οπως θα διαβάσετε πιο κάτω, φαίνεται να ξέρουν & να εγκρίνουν θεωρώντας οτι το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ αποτελεί ένα ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ!! Δηλαδή αν οι υπάλληλοι & οι Δήμαρχοι έχουν νέες εγκαταστάσεις & νέες καρέκλες & νέα κομπιούτερ πως εξυπηρετούνται ακριβώς τα άδεια στομάχια των πολιτών & τα καμμένα λιοστάσια & τα καμμένα αιγοπρόβατα?? Πολύ θα ήθελα να ξέρω εγώ ο αδαής Ελληνας Πολίτης!

Αλλά εγώ -ως αδαής Ελληνας πολίτης- έχω αρκετές επιλογές:

> ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΒΟΗΘΕΙΑ, να τους δίνω αυτό που πραγματικά χρειάζονται..
ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ & ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕΤΡΗΤΑ!!!!
Και να απαιτώ να μην βγει δραχμή απο δημόσιο ή Ευρωπαικό ταμείο γιατί ούτως ή άλλως πάλι εγώ θα πληρώσω!

>Oταν ακούω οτι πολίτες από τοο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ζητούν βοήθεια να τους παραπέμπω στο ολοκαίνουριο δημαρχείο , να περπατήσουν πάνω στα καινούρια κόκκινα χαλιά για να ξεχάσουν τον πόνο τους , την πείνα τους & τη δυστυχία τους.

> Να ευχηθώ "Καλορίζικο" γιατί θα ειμαι σίγουρα στα εγκαίνια. Αρκεί να μην ακούσω κατά την κοπή της κορδέλας για ανάγκη κονδυλίων γιατί θα με αναγκάσουν να πεταχτώ στο μανάβικο της γειτονιάς & να σηκώσω ό,τι ζαρζαβατικό βρω μπροστά μου!!!!

************************************************************

http://www.patrisnews.gr/view.php?id=20421
«Η Αυστραλιανή Κυβέρνηση θεώρησε ότι το αναπτυξιακό έργο του δημαρχιακού μεγάρου αντιπροσώπευε την επιθυμία της κοινότητας της Ζαχάρως και επομένως αποτελούσε κατάλληλη χρήση της δωρεάς». Αυτό υποστηρίζει ο Πρέσβης της Αυστραλίας στην Ελλάδα Jeremy Newman, ρίχνοντας φως στα σενάρια περί άγνοιας της Κυβέρνησης της Αυστραλίας για την αξιοποίηση της δωρεάς. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, αυτό αναφέρει και
σε επιστολή του προς την Ειρηνοδίκη Αρήνης, που διενεργεί κατεπείγουσα προκαταρτική εξέταση για το θέμα.


Σύμφωνα με τον κ. Newman, η Αυστραλία δώρισε 3 εκατομμύρια αυστραλιανά δολάρια στο ει
δικό ταμείο έκτακτης βοήθειας προς τους πυρόπληκτους του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με
τον γενικότερο σκοπό την παροχή βοήθειας στις προσπάθειες ανακούφισης. Η δωρεά μεταφέρθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών και Εμπορίου στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, μέσω της Πρεσβείας, στις 5 Σεπτεμβρίου 2007. Στην συνέχεια, ο ΕΕΣ, με επιστολή του προς την Πρεσβεία ανέφερε ότι σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές, η δωρεά της Αυστραλίας θα διατεθεί στην εκτέλεση ενός αναπτυξιακού έργου, ενώ το έργο περιγράφηκε ως κατασκευή κτιρίου που θα λειτουργεί ως κεντρικά γραφεία των δημοτικών αρχών της Ζαχάρως.


Ο ΕΕΣ παράλληλα ανέφερε ότι μετά την καταστροφή είναι επιτακτική η ανάγκη αντιμετώπισης καθημερινών δυσκολιών των πολιτών, που επλήγησαν από τις φωτιές και έχασαν σπίτια και περιουσίες και αυξανόμενες ανάγκες για υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας και για κοινωνική αλληλεγγύη μέσω κοινοτικών προγραμμάτων, όπως το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι. Θα ήταν ένα έργο που θα εξυπηρετούσε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου και έτσι κρίθηκε από την Κυβέρνηση της Αυστραλίας ότι το έργο αυτό αποτελούσε κατάλληλη
χρήση της δωρεάς.


Πέλυ Μπεβούδα

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ