Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Sunday, October 26, 2008

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΟΥ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ


Αν ειναι ποτέ δυνατό!

Αυτό το μήνυμα έλαβα & αναδημοσιεύω από stays help

Ο ΣΚΥΛΑΚΟΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟ,ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΑΛΤΕΖ,ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ,ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΟΥ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΤΗΝΩΔΙΑ.

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ,ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ Ή ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΦΑΓΩΘΗΚΕΟΛΟΣ Ο ΙΣΤΟΣ,ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΟΥ.ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΥΡΙΖΕΙ Κ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ,ΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΑΚΟΥΛΑ Κ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ,ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΛΙΓΟ ΕΞΩ ΑΠ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ.

ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΗ ΣΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΖΕΨΕ,ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ!ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΠΙΤΙΑ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΟΦΙΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑ-Ζ.Ω.Η.,ΤΗΛ 6932.72.65.76 & E-MAIL:mailto:zoipets@gmail.%20com


Πόσο κτήνη μπορούμε ακόμα να γίνουμε????

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ