Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Thursday, September 25, 2008

ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗ ΦΡΙΝΤΑ!


(ΚΩΔΙΚΟΣ SAPT HELLAS, 218, http://www.sapt.gr/photo3.php)


Η ΦΡΙΝΤΑ βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση λόγω των διαφόρων παράσιτων, με πληγές στο κεφάλι & στο κορμό. Κοντεύει να τελειώσει τη θεραπευτική αγωγή της όμως και ειναι πλέον υγιέστατη & χαρωπή.
Οι φίλοι της της αγαπάνε τόσο ώστε όταν της βάλαμε το λουρί για να την πάμε στο γιατρό τα άλλα σκυλάκια της περιοχής τράβαγαν το λουρί, το πάταγαν, έπεφταν στα πόδια μας και μας έλεγαν “ Mα που την πάτε τη Φρίντα??? Μη!!!». Ειναι το ίδιο αγαπητή & στους ανθρώπους…..
Ενδείκνυται για υιοθεσία!
& εξακολουθεί να ειναι ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΑΡΩΠΗ.


Οπως και όλα τα ζώα του Θριασίου, η ΦΡΙΝΤΑ, αναζητά σπίτι , αγάπη & σεβασμό Επικοινωνία: 6944860451 & saveileia2@yahoo.gr (ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ