Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Sunday, September 14, 2008

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΧΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ???

Απλά να αναδημοσιεύσω μπορώ το άρθρο του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ με νέες λεπτομέρειες για το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΩΣ...

Και θα πει κάποιος γιατί σκίζεστε βρε παιδιά για το ποιός χτίζει ή το γιατί χτίζει?
Εγώ θα σας πω από πλευράς μου .
α) Γιατί λατρεύω την ΗΛΕΙΑ που κάηκε και έχασε 60% του δασικού της πλούτου
β) Γιατί δεν βλέπω πράξεις που εξασφαλίζουν την αναγέννηση του δάσους
γ) Γιατί πράξεις τόσο - κατά τη γνώμη μου απερίσκεπτες δεν δικαιολογούνται από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης & τόσο σημαντικών μη κρατικών φορέων
δ) Γιατί ο κόσμος δεν έχει ξεπεράσει , δεν έχει συνέλθει. Γιατί έχει πραγματικές & ουσιαστικές ανάγκες (όχι νέα κτίρια και νέες βιτρίνες)
============================================================
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ FORUM H EOMEKA...
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΛΕΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ...

Ανείπωτη μπόχα αναδύεται από το υπό ανέγερση αμαρτωλό δημαρχείο της Ζαχάρως με τα χρήματα της αυστραλιανής βοήθειας που προοριζόταν για τους πυρόπληκτους Ηλείους.

Ελάχιστες ώρες μετά την επίσκεψη του προέδρου του ΕΕΣ στη Ζαχάρω αποκαλύπτεται ότι το αμαρτωλό δημαρχείο της Ζαχάρως δεν το κατασκευάζει η εταιρεία FORUM AE που σύμφωνα με τον κ. Μαρτίνη έδωσε την μικρότερη προσφορά (παράνομα χωρίς την επίσημη διενέργεια διαγωνισμού) αλλά η εταιρεία ΕΟΜΕΚΑ ΟΕ (!!!) η οποία έχει αναρτήσει και σχετική πινακίδα στην περίφραξη της οικοδομής (βλέπε φωτό).

Όμως η εταιρεία FORUM AE και ΕΟΜΕΚΑ ΟΕ στεγάζονται στο ίδιο κτίριο και σε διαφήμισή τους έχουν κοινό (!) τηλέφωνο. Στο ίδιο κτίριο στεγάζεται και η εφημερίδα ΠΡΩΤΗ …Επίσης ο εκδότης της τοπικής εφημερίδας ΠΡΩΤΗ Κώστας Λάμπρος (που λιβανίζει καθημερινά τον δήμαρχο της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλο) είναι μέλος (!!!) του ΔΣ της εταιρείας FORYM AE με βάση τα καταστατικά τους.Τι εταιρείες είχε επιλέξει χωρίς διαγωνισμό ο εντιμότατος δήμαρχος της Ζαχάρως …

« Εξ πρώτης όψεως φαίνεται να εξαπατήθηκε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός. Ηδη το θέμα εξατάζουν οι νομικές υπηρεσίες μας» - δήλωσε χθες ο πρόεδρος του ΕΕΣ Ανδρέας Μαρτίνης.

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ?

Αναρτήθηκε από ΜΑΚΗΣ ΝΟΔΑΡΟΣ στις 9:55 πμ 0 σχόλια

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ