Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, September 12, 2008

ΔΙΑΣΩΣΗ ΣΚΥΛΟΥ

Τρίτη 09 Σεπτεμβρίου 2008,23:00 το βράδυ στον Υμηττό, πάνω από τη Γλυφάδα, το Ζωοφιλικό Σωματείο της Γλυφάδας με το όνομα "Δικαίωμα Ζωής" σε συνεργασία με τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης σε μια αποστολή διάσωσης.

Έξι μήνες πρίν, ασυνείδητος εγκατέλειψε θηλυκό κουτάβι 3 μηνών χωρίς πρώτα να του βγάλει το περιλαίμιο από το λαιμό του το οποίο ήταν άκαμπτο και σκληρό. Τη σίτιση του σκύλου ανέλαβε η Κα Μαρία Παπαδάτου, η οποία ανέβαινε κάθε βράδυ στο βουνό όπου σίτιζε περίπου 8 αδέσποτα αλλά εκείνo πάντα από απόσταση.

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειές της να πιάσει το σκυλί επειδή έβλεπε το περιλαίμιο να μπαίνει στο λαιμό του και να το πνίγει κι επειδή ήταν θηλυκό κι έπρεπε να στειρωθεί, δεν τα κατάφερε για πολλούς μήνες. Ζητήθηκε βοήθεια από εκπαιδευτές και κτηνιάτρους αλλά δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση απο μέρους τους. Το σκυλί ήταν τόσο κακοποιημένο που και στη σκιά μόνο του ανθρώπου έτρεχε να ξεφύγει.

Τέλος, το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου με τη βοήθεια του προέδρου του Σωματείου "Δικαίωμα Ζωής" κ.Στέλιου Θεοδοσόπουλου, του Δημοσιογράφου κ.Στέλιου Χρυσοστομίδη, της Κας Μαρίας Παπαδάτου, της Έφης Ζερβού και τις οδηγίες της προέδρου της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης Κας Ε.Παπαγιαννοπούλου η οποία χορήγησε ισχυρό υπνωτικό, μετά από παραμονή 3 ωρών η Ντίβα ήταν επιτέλους στο κλουβί. Ο κ.Θεοδοσόπουλος, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, με προσοχή απομάκρυνε το περιλαίμιο που είχε γίνει βρόγχος και έπνιγε το άτυχο ζώο. Αμέσως μετά φάνηκε η τεράστια πληγή στο λαιμό του που έφθανε μέχρι το λαρύγγι.

08:30 το πρωί το σκυλί μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του κ.Θωμά Σβήγκα όπου του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Μετά τις απαραίτητες αιματολογικές εξέτάσεις στειρώθηκε άμεσα, εφόσον είχε ναρκωθεί για να καθαρισθεί η πληγή στο λαιμό του. Ευτυχώς η πληγή δεν είχε μολυνθεί. Θα παραμείνει αρκετές μέρες στην εντατική στο κτηνιατρείο και όταν ξεφύγει τον κίνδυνο θα φιλοξενηθεί από τους εθελοντές των δυο ζωοφιλικών σωματείων που βοήθησαν στη διάσωσή της.

Μια ακόμη περίπτωση διάσωσης κακοποιημένου σκύλου από τις δεκάδες που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα ζωοφιλικά σωματεία αλλά και ιδιώτες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη φροντίδα και περίθαλψη των αδέσποτων, εκεί όπου η Πολιτεία για ακόμη μια φορά μετρά απουσίες!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ