Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Saturday, September 20, 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19/09 ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ





ΘΕΜΑ: ΚΙΝΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΤΟ ΘΡΙΑΣΙΟ

Κινητοποίηση προκάλεσαν καταγγελίες που κυκλοφόρησαν ευρέως σχετικά με την αντιμετώπιση & το μέλλον των αδέσποτων του Νοσοκομείου ΘΡΙΑΣΙΟ.

Συγκεκριμένα δημοσιοποιήθηκε επιστολή της διοίκησης του νοσοκομείου που απαγορεύει ρητά την παροχή τροφής & νερού στα ζώα εντός του προαύλιου χώρου ενώ ακούστηκε ότι τα ζώα επρόκειτο να μεταφερθούν με κλούβα του Δήμου στο Σχιστό (οι φιλόζωοι ξέρουν τι σημαίνει το Σχιστό).


Με πρωτοβουλία της Pegasus International , εθελοντές σπεύσαμε να απλώσουμε μια ομπρέλα αγάπης πάνω από τα ταλαίπωρα ζώα. Μοναδικό μας αίτημα:
ΧΡΟΝΟΣ ώστε να μπορέσουν να βρεθούν ΑΝΑΔΟΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ για τα σκυλιά και τις γάτες !!!!

Σε πρώτη φάση λοιπόν επιτύχαμε την:
-καταγραφή των ζώων & των αναγκών τους
-καθημερινή παροχή τροφής & νερού
-παροχή ιατρικής περίθαλψης & θεραπευτικής αγωγής σε τέσσερα ζώα που έχρηζαν βοήθειας.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Θριασίου, τους υπεύθυνος επιστασίας & φύλαξης για την άμεση τους ανταπόκριση στην παρουσία μας. Εδώ και μια βδομάδα κρατάνε ανοιχτές τις πόρτες στην προσπάθειά μας & δίνουν στα ζώα μια ευκαιρία στη ζωή!

Ακόμα παλεύουμε για τη:
-φιλοξενία των άρρωστων ζώων & κυρίως για την
-υιοθεσία τους & την εύρεση οικογενειών που θα τους ανοίξει ένα παράθυρο σε μια ζωή γεμάτη αξιοπρέπεια & αγάπη.

Κυρίως όμως ευελπιστούμε με τη καθημερινή μας ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ να αποτρέψουμε σχέδια για ευθανασία ή για φόλα. cΕσείς τι μπορείτε να κάνετε για τα ζώα? Πολλά!
- Απλά δώστε το παρόν ως σωματείο, οργανισμός, εταιρεία, σχολείο, blog. Οσο περισσότεροι φαίνεται ότι στηρίζουν τα ζώα τόσο πιο δύσκολο θα είναι να γίνει κίνηση προς εξαφάνισή τους
- Απλά δώστε 20 ΛΕΠΤΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΙΣΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ. Κάνοντας πλάνο εκ των προτέρων και εφόσον είμαστε αρκετά άτομα ίσως δεν θα χρειαστεί να πηγαίνουμε πάνω από 1 φορά στις 10 μέρες!
-Απλά μπορείτε να δώσετε ξηρά τροφή, περιλαίμια και άλλα είδη για τα ζώα μέχρι να υιοθετηθούν
-ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΑΔΕΣΠΟΤΟ

Στην όλη προσπάθεια ουσιαστικοί αρωγοί & ευεργέτες είναι:
-Η SAPT Hellas, Δράση για τα Αδέσποτα – Σκύλοι Θεραπείας Ελλάδος (http://www.sapt.gr/) και η κα ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, Υπεύθυνη Προγραμμάτων, Εκπαίδευσης & Υιοθεσιών
Η Sapt Hellas επενέβη άμεσα και καλύπτει τόσο τις στειρώσεις και τους εμβολιασμούς των ζώων όσο και τη διαδικασία υιοθεσίας τους.
Σημαντική είναι και η συμβολή της στην μετέπειτα εκπαιδευτική υποστήριξη μέσω e-mail ή τηλεφωνικά των ζώων όσο και των αναδόχων τους!


-Όλοι οι εθελοντές που αντιπροσωπεύουμε τόσο την ευαισθητοποιημένη ελληνική κοινωνία όσο και φιλοζωικά σωματεία,οργανισμούς,blogs (όπως ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, forum my cat, adespotologio.blogspot.com, http://www.strayshelp.gr/, http://www.strayshelp.blogspot.com/, OIKO.ΠΟΛΙΣ, ΑΧΑΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, http://skeftomasteellinika.blogspot.com/, Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Βάρης) που ξεκίνησαν την όλη προσπάθεια και δίνουν λύση στο πρόβλημα

Και πολλούς άλλους που θα αναρτώνται εκτενώς στο http://saveileia2.blogspot.com/ και όχι μόνο!

ΑΣ ΤΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ! ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΠΟ!

Επικοινωνία για οργάνωση της προσπάθειας: Xριστίνα Λόη, 6944860451, saveileia2@yahoo.gr

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ