Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, August 25, 2008

ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΖΩΟΥ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ!!!


Ενα μικρό και ανυπεράσπιστο κουτάβι κακοποιηθηκε από καποια καθαρματα στο Τολό Αργολίδος τουριστικό χωριό και κατόπιν το βάλανε σε μια μικρή σακούλα δεμένη με συρμα και το πετάξανε δίπλα στο νεκροταφείο.

Μπορεί εκείνοι να νομίζουν ότι καθορίσανε την μοιρα του άτυχου ζώου ,το οποίο πριν καλά καλά καταλάβει τι γίνεται γύρω του γνώρισε την κακία των ανθρώπων ,αλλά κάνανε λάθος.Φιλόζωος της περιοχής άκουσε το κλάμα του δύστυχου μικρού του καθαρισε τις πληγές και ευτυχώς το σωματείο stray ανέλαβε την θεραπεια του και την μετέπειτα υιοθεσία του.Σκοπός του γκρουπ είναι να βρεθούν αυτοί οι άθλιοι άνθρωποι που το έκαναν καινα τιμωρηθούν αλλά και να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος απέναντι στα ζώα.

Το κουταβάκι μεταφέρθηκε χτες στην Αθήνα το είδε κτηνίατρος και διαπιστώθηκε ότι οι πληγες είναι εγκαύματα και προέρχονται από χημικά.Επείσης είχε ένα συρίγγιο στον πρωκτό.

Του έγινε νάρκωση όπου οι πληγές του καθαρίστηκαν και υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αφαίρεση του συρίγγιου.Θα παραμείνει στον κτηνίατρο για παρακολούθηση όσο χρειαστεί. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις εδώ:

http://www.new.facebook.com/group.php?gid=28655016125&ref=mf

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ