Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Wednesday, August 27, 2008

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΖΑΧΑΡΩΣ..Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Πολύ ενδιαφέρον θα βρείτε το άρθρο του ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ που αναφέρεται ΑΚΡΙΒΩΣ στην επόμενη μέρα των αποκαλύψεων σχετικά με το θέμα που αφορά στο
1.800.000eur που είχε προσφέρει γενναιοδωρα και μεγαλόψυχα η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για τα ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ & αυτό περιέργως μεταφράστηκε από τους υπευθύνους σε ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ.

Διαβάζοντας το άρθρο στο
http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=89559752
ενα πράγμα θα ανακαλύψετε:
δεν υπάρχουν ούτε φίλοι ούτε σύμμαχοι σε θέματα που άπτονται τέτοιων μυθικών χρηματικών ποσών.

Με το πρώτο στραβοπάτημα, παίρνεις μόνος σου τη κατηφόρα και παρασύρεις μαζί σου και όποιον βρεις (για να μην σηκώσεις στους ώμους σου ολομόναχος την ντροπή & τον εξευτελισμό μιας ολόκληρης κοινωνίας)

Ετσι από εκει που ο κος ΜΑΡΤΙΝΗΣ & ο κος ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ κόβανε μαζί τις κορδέλες στα εγκαίνια του νεου Δημαρχείου τώρα :
α) δεν γνωρίζουν ποιός έπραξε τα δέοντα της δημοπράτησης
β)μετατοπίζει ο ένας τις ευθύνες στον άλλο
γ)απειλούν με μηνύσεις κλπ κλπ κλπ κλπ
δ)ζητούν έρευνα σε βάθος.

Βέβαια δεν πρόκειται να πω ότι εμπαίζουν με αυτό το τρόπο την απλή κοινή λογική μας.
Διότι ποιός πιστεύει ότι κάνοντας προγραμματισμο για 1.800.000eur κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να δει τι, πως, που δημοπρατείται, αν τα χαρτιά είναι νόμιμα κλπ.

Anyway, εγώ δεν μπορώ να βάλω αυτό το άρθρο κάτω από το τίτλο
ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!!!

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ