Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, August 11, 2008

ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ!!! ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ!

Ελαβα αυτό το email και το αναδημοσιεύω με τεράστια χαρά διότι:
α) κάποιοι άνθρωποι , πολίτες με συνείδηση και ευαισθησία, παλεύουν για το περιβάλλον
β) μας δίνουν μαθήματα αγώνα
γ) μας δίνουν ελπίδα ότι κάποτε οι αγώνες και οι κραυγές αγωνίας μας για το πλανήτη μας θα ακουστούν και θα ληφθούν σοβαρά υπόψη
δ) ανοίγουν το δρόμο για να παλέψουμε όλοι για ένα αξιοπρεπές περιβάλλον, για ενα αξιοπρεπές αύριο

Σας ευχαριστούμε
=============


Όταν πέρσι το καλοκαίρι γκρεμίζαμε τα κάγκελα, με πρωτοβουλία του Δήμου Ελληνικού αλλά και με την σήριξη των άλλων δήμων της περιοχής, του Παναττικού Δικτύου Κινημάτων Πόλης και άλλων ευαισθητοποιημένων πολιτών μια αγγλίδα δημοσιογράφος του BBC που έκανε το ρεπορτάζ για την τηλεόραση ήταν εξω φρενών από το τότε υπάρχον καθεστώς που υποχρέωνε τους πολίτες να πληρώσουν είσοδο για να κάνουν μπάνιο. 'Οταν τελικά εισήλθαμε στο χώρο της ακτής και είδα τα φύκια έξω αναρωτήθηκα αν θα μπορούσε ο Δήμος να καθαρίζει και να προσφέρει υπηρεσίες ποιότητας στους λουόμενους χωρίς χρέωση. Αναρωτήθηκα αλλά κατά βάθος αμφέβαλα. Οι αμφιβολίες μου έγιναν ακόμα μεγαλύτερες όταν έβλεπα από τα τηλεοπτικά μέσα την Άνοιξη του 2008 να πρβάλουν εικόνες από την πλάζ του Αγίου Κοσμά που την έδειχαν βρώμικη και αφρόντιστη.

Σήμερα η εικόνα έχει αλλάξει, η πλαζ με τη φροντίδα του δήμου ελληνικού είναι καθαρή και παρέχει υψηλού υπηρεσίες στους λουόμενους. Όμως οι τηλεοπτικοι σταθμοί δεν επανήλθαν να κάνουν νεώτερο ρεπορτάζ μετά την παρέμβαση και φροντίδα του Δήμου Ελληνικού... Όμως το περιοδικό ΟΙΚΟ της Καθημερινής του Σαββάτου 9/9/08 έχει ένα ρεπορτάζ με φωτογραφίες, σχόλια κτλ που δικαιώνει το Δήμο Ελληνικού και όλους όσοι αγων΄σιτηκαν για μια "Ελεύθερη και ωραία παραλία - την παραλία του Ελληνικού".Κλικάρετε για να διαβάσετε το ρεπορτάζ του ΟΙΚΟ http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathcommon_2_09/08/2008_1287565.

Σημείωση: 1. Αξίζουν κατά τη γνώμη συγχαρτήρια στους υπεύθυνους του ΟΙΚΟ και στους ρεπόρτερς του δημοσιεύματος.2. Τελικα το ρεπορτάζ της αγγλίδας δημοσιογράφου στο BBC δεν το είδα. Το έδειξε πάντως γιατί το είδε ένας συνάδελφός μου στην Κίνα.3. Διάφορα νέα για τη Δυτική Αθήνα κτλ. στο http://www.xpolis.blogspot.com/ και περισσότερα πολιτικά στο http://www.prosanatolismoi.gr/ K.Φωτ.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathcommon_2_09/08/2008_1287565

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ