Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Friday, July 18, 2008

ΚΟΤΥΧΙ, ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ नातुरा ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ

Kαι ενώ η Ηλεία δεν έχει ξεπεράσει τη τραγωδία των πυρκαγιών ακόμα, έχει παρ όλα αυτά βαλθεί να εξολοθρεύσει ΟΛΟ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟ.

Επόμενος στόχος, το ΚΟΤΥΧΙ, περιοχή NATURA ιδιαίτερης ομορφιάς & αξίας.
Περιοχή ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΠΑΡΑΜΕΛΗΜΕΝΗ ώστε τώρα να αρχίσουν έργα που μόνο στην εξαφάνιση της θα οδηγήσεις

Διαβάστε το ακόλουθο άρθρο www.patrisnews.gr για να δειτε και φωτογραφιες!!!


Πολλά είναι τα ερωτήματα και οι ανησυχίες που προκαλεί το έργο που εκτελείται τις τελευταίες ημέρες στο Κοτύχι। Ενα έργο “ελεγχόμενης εκτροπής” τριών λαγκαδιών που εκβάλλουν στο Κοτύχι προκαλώντας τα γνωστά δυσάρεστα φαινόμενα ευτροφισμού και προσχώσεων.

Ηδη οι κάτοικοι της γειτονικής Αρετής, αλλά και οι λουόμενοι στην παραλία του Κοτυχίου έχουν ξεσηκωθεί και διαμαρτύρονται θεωρώντας ότι με το έργο αυτό θα καταστραφεί και η θάλασσα που κάνουν τα καλοκαιρινά μπάνια τους. Δυστυχώς και στο θέμα αυτό δεν υπήρξε η απαιτούμενη ενημέρωση φορέων και κατοίκων και οι ανησυχίες που εκφράζονται είναι βάσιμες.

Εξάλλου διαπιστώθηκε ότι ο εργολάβος που κατασκευάζει το έργο, αδειάζει τα νερά της τάφρου Τ1 στη θάλασσα και μάλιστα τις μεταμεσονύκτιες ώρες για να αποφύγει τις διαμαρτυρίες των λουομένων।

Η ΕΠΟΠ ζητεί1/ άμεση δημόσια ενημέρωση από τους υπευθύνους του έργου (Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηλείας, Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας) και 2/ διακοπή των εργασιών μέχρις ότου διαπιστωθούν οι επιπτώσεις που θα έχει στο θαλάσσιο οικοσύστημα της περιοχής, το οποίο εντάσσεται στο δίκτυο NATURA

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ