Αυτό το site δημιουργήθηκε το 2007 με αφορμή τις πυρκαγιές που κατέστρεψαν το δασικό πλούτο της Ελλάδας και οδήγησαν σε φρικτό θάνατο περίπου 100 Ελληνες (μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά). Αυτό το γεγονός από μόνο του αποτέλεσε την απαρχή της πολιτικής αποσταθεροποίησης της χώρας η οποία οδήγησε στον εξευτελισμό ενός ολόκληρου έθνους, το ξεπούλημα της ελληνικής γής και σε μια δικτατορία πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα.

Ας μάθει ο κόσμος λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει από τους πάσχοντες!
*****************************************************
Τhis site was created in 2007 on the occasion of the fires that burnt down the forests of Greece and led to a horrible death more than 100 Greeks (including young children). This fact alone ushered the political destabilization of the country which led to the humiliation of an entire nation, the sell-off of Greek wealth and to an unprecedented dictatoship.

So, let the world know what is really going on in Greece from the sufferers!

Monday, July 28, 2008

1.800.000EUR ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ!!!

Και συνεχίζει η τρομερή υπόθεση του που πάνε τα λεφτά που όλοι στείλαμε για τους πυρόπληκτους.
Εκατομμύρια ευρώ κατατέθηκαν στο ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ και κανείς τελικά δεν γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται.
Τοπικοί παράγοντες συνεχώς καταγγέλουν τη μυστικότητα των κονδυλίων πουν έχει λάβει ο Δήμος Ζαχάρως. Κανείς ως τώρα δεν φαίνεται να γνωρίζει το ακριβώς ποσό που κατατέθηκε στο Δήμο και που ακριβώς πήγαν ή πάνε τα λεφτά!!!

Ομως ένα είναι σίγουρο.
1.800.000eur (που εστάλησαν από την κυβέρνηση της Αυστραλίας) ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΘΑ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΕΓΕΡΘΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ!!!!
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΧΩΡΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ!!!!!

Αν αυτές είναι οι ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ???

Τελικά όλοι ευαισθητοποιηθήκαμε και τρέξαμε να δώσουμε το ύστέρημά μας για να έχει ο κος ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ κονδύλια για να ανεγείρει καινούρια κτίρια?
Αυτό τελικά χρειάζεται ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ???


Ημερομηνία
11/04/2008
Περιγραφή
> Θεμελιώθηκε σήμερα το νέο δημαρχείο Ζαχάρως

Θεμελιώθηκε σήμερα το νέο δημαρχείο Ζαχάρως από τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), κ. Ανδρέα Μαρτίνη, ο οποίος ανακηρύχθηκε και επίτιμος δημότης της πόλης. Το νέο δημαρχιακό μέγαρο ανεγέρθη με χορηγία της κυβέρνησης της Αυστραλίας ύψους 1.800.000 ευρώ, ποσόν που διατέθηκε μέσω του ΕΕΣ και με συνεισφορά 500.000 ευρώ από το Κοινωφελές Σωματείο. Την τελετή παρακολούθησαν οι φορείς της περιοχής και πλήθος κόσμου από την πυρόπληκτη περιοχή.

[ionianguide.com]

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.

ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ.
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΟΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ.ΚΡΙΜΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΟΥΝΟ

ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ